Puuovet saneeraus- tai uudiskohteisiin pääkaupunkiseudulla

Puuovien on oltava laadukkaita ja kestäviä ja niiden pitää toimia joustavasti. Ne myös antavat rakennukselle persoonallisen ilmeen. Saneerauskohteissa noudatamme vanhojen julkisivujen ja viranomaisten määräysten ohjeita, sovellettuna tämän päivän vaatimuksiin.

Yksilölliset puuovet mittatilaustyönä

Puuovissa voidaan käyttää ulkopuolisena materiaalina säänkestävää HDF-levyä, johon saadaan erilaisia kuvioita mallistostamme tai oman toivomuksesi mukaan. Kauttamme saat projektiisi kartoituksen, jossa suunnittelemme mahdollisimman optimaalisen toteutuksen. Mitoitukset sekä asennuksen saatte myös kauttamme, avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme haastavimmatkin mittatilaustuotteet joustavasti ja toimitamme ne sovittuna aikana työmaalle, myös asennettuna. Näin työmaa etenee mahdollisimman mutkattomasti. Meiltä saat myös kätevästi ratkaisut pienempiin remontteihin sekä laajoihin korjaustöihin. Meiltä saat takuulaadukkaasti sovitussa ajassa uusittua energiaa säästävät ovet hallinnoimiisi kiinteistöihin ilman, että sinun tarvitsee murehtia asiaa.

Tutustu ovien huippuihin!

Ovissa huiput ovat umpinainen lämpöovi, missä U-arvo 0,70W/m²K tai 1-lehtiset parvekeovet, missä dB-arvo on Rw+Ctr 34 dB ja U-arvo 1,0W/m²K. Lisätietoa Bjarne Öhman +358 500 215 485, bjarne.ohman@lammin.fi tai päämiehen kotisivuilta www.lammin.fi. Puuovet ovat tarkasti testattuja tuotteita ja täyttävät tiukat vaatimukset eristävyydestä ja näin ollen kuuluvat A-energialuokkaan.