korkeavuorenkatu_35--22.jpgPuuikkunat saneeraus- tai uudiskohteisiin pääkaupunkiseudulla

Ikkunat ovat olennainen osa rakennusta. Niiden täytyy kestää vuodenajan vaihtelut, sateet, tuulet ja tuiskut ja tuoda valoa. Niiden tulee myös eristää ja tuoda tarvittaessa korvausilmaa huoneeseen.

Puuikkunat antavat rakennukselle yksilöllisen ilmeen. Hyvät ikkunat ovat yksityiskohtia myöten huolellisesti suunniteltu ja tehty. Ikkuna voi olla perinteisesti kokonaan puuta tai tämän päivän huoltovapaalla ajattelulla valmistettu tuote, jossa ulkopuoli on pulveripolttomaalattu alumiiniprofiili.

Ikkunat toiveittesi mukaan avaimet käteen -palveluna

Meiltä saat puuikkunat toiveittesi mukaan. Mitoitukset sekä asennuksen saat myös kauttamme, avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme haastavimmatkin mittatilaustuotteet joustavasti ja toimitamme ne sovittuna aikana työmaalle, myös asennettuna. Näin työmaa etenee mahdollisimman mutkattomasti.

Saneerauskohteissa noudatamme vanhojen julkisivujen ja viranomaisten määräysten ohjeita, sovellettuna tämän päivän vaatimuksiin. Meiltä saat myös kätevästi ratkaisut pienempiin remontteihin sekä laajoihin korjaustöihin.

techvilla_iii-20.jpgKumppanina Lammin Ikkuna Oy

lammin_uusi_logo.jpgOlemme siirtäneet monivuotisen osaamisemme kokeneen suomalaisen ikkunaosaajan, Lammin Ikkuna Oy:n, käyttöön. Erikoisalanamme ovat kanta-kaupungin puuikkunat, joissa standardimitoituksia ei ole. Kantakaupungin hienot korttelit eivät edes mahdollistaisi alumiini-ikkunoita, mutta jos niitä tarvitset, toki nekin myös Lammilta saat.

Meiltä saat takuulaadukkaasti sovitussa ajassa uusittua energiaa säästävät ikkunat ja ovet isännöimiisi taloihin (hallinnoimiisi kiinteistöihin) ilman, että Sinun tarvitsee asiaa murehtia.

Tutustu ensiluokkaisiin ikkunoihin!

Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.lammin.fi ja www.ikkunastudio.fi, mistä löydät ylivertaiset energia-ikkunat, huippuna avattava A++ luokan Eko Watti WNS-A, missä U-arvo on 0,66 W/m²K ja energia-arvo on E 42. Ikkunat ovat testattuja tuotteita ja täyttävät tämän päivän tiukat ja tiukkenevat vaatimukset eristävyydestä ja näin ollen kuuluvat parhaaseen A-energialuokkaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

alapalkkikuva.jpg