Yksittäiset postilaatikot

ME-FA-mallistoa on kehitetty vahvalla osaamisella jo yli 40 vuotta, tavoitteena hyvä design. ME-FAlle design on muutakin kuin muotoilu, se on mm. toimivuutta sekä laatua.

Varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat hyviä kokemuksia käyttäessään ME-FA-postilaatikkoa, olemme varmistaneet vähimmäisvaatimukset laatikoillemme. Laatikoiden on täytettävä vaatimuksemme saadakseen käyttää ME-FAn nimeä ja logoa.

Postilaatikot jokaiseen tarpeeseen

Postilaatikkomallisto on jaettu viiteen eri ryhmään periaatteen ja luonteen mukaan, ja näistä ryhmistä voi valita laatikon tarpeesi ja lompakkosi mukaan. Postilaatikot ovat valmistettu sinkitystä teräslevystä, laatikot ovat pulveripolyesterimaalattuja. Mallistosta löytyvät myös ruostumattomasta teräksestä, kuparista sekä messingistä valmistetut mallit.


Laaja valikoima lisävarusteita

Laatikoihin on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten mm. nimikilpiä, telineitä ja valaisimia. Lisäksi saatavilla on elektroninen ilmaisin, joka kertoo, koska laatikkoon on tullut postia. ME-FA antaa 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuun tehtaan ohjeiden mukaan ylläpidetyille laatikoille.

Katso tarkempi esittely laatikoista ME-FAn kotisivuilla.