Julkisivurakentaminen ammattitaidolla

Käytämme julkisivurakentamisessa mm. funktiolaseja, jotka energiatehokkuutensa lisäksi mahdollistavat mm. palo-, melu-, esine ja henkilösuojan, henkilöturvallisuuden, itsepuhdistuvuuden sekä koristeellisuuden ja korkeasoiset ratkaisut. Moni perinteinen rakennusmateriaali voidaan nykyisin korvata lasituotteilla, jotka päästävät päivänvalon sisään ja avaavat visuaalisen yhteyden.

Lasi on rakennusmateriaalina teknologian kehitystä myöten noussut yleiseksi rakennusmateriaaliksi. Lasin käytön laajuus rakentamisessa riippuu asiakkaan päämääristä, tarpeista, tyylistä ja mukavuudesta. Ekologisena päämääränä on vähentää rakennusten energiakustannuksia.

Lasi soveltuu suomalaisiin olosuhteisiin

Lasi sopii erinomaisesti muuttuviin sääolosuhteisiin. Vaatimuksien mukaisesti sertifioiduilla laseilla ja lasipaketeilla valmistamme teräs- ja alumiinirakenteita. Lasia yhdessä teräs- ja alumiiniprofiilien kanssa käytämme ovien, ikkunoiden, julkisivujen, valokattojen, talvipuutarhojen rakentamiseen.

Yrityksemme kokemukset teräs- ja alumiinirakenteiden valmistamisella ja asentamisella takaavat asiakkaille luotettavan ja sujuvan toiminnan. Jokainen rakennus on luonteeltaan uniikki, jokaisen lasirakenteita tarvitsevan rakennuksen erikoisuuden huomioon ottaen tarjoamme asiakkaan toiveiden ja mahdollisuuksien kannalta parhaita ratkaisuja.

Käytämme erilaisia profiilijärjestelmiä, kuten Forster, Jansen, Purso ja Schüco.

Mikäli syntyy kysyttävää, voit kääntyä puoleemme ohman.consulting@co.inet.fi tai puhelin +358 500 215485