Ajankohtaista

BjarnenTervehdys.JPGMatkapuhelimen kuuluvuutta sisätiloissa voidaan parantaa hyödyntämällä ikkunoissa Lammin Ikkuna Oy:n kehittämää Signal Window® -teknologiaominaisuutta.

Signal Window® -ominaisuuden etu korostuu erityisesti heikon matkapuhelinkentän ympäristöissä, joissa rakennuksen sisäverkkojen rakentaminen tai tukiasemapeiton lisääminen ei ole teknisesti tai kokonaistaloudellisesti mahdollista.

Signal Window® läpäisee matkapuhelintaajuudet (2G, 3G, 4G/LTE) olosuhteista riippuen jopa kymmenen kertaa tehokkaammin kuin tavanomaiset ikkunat.


Erinomainen ikkuna kaikin puolin.

Signal Window® ei heikennä ikkunan U-arvoa, mutta mahdollistaa puhelinsignaalin voimakkuuden moninkertaistumisen olosuhteista riippuen.

Signal Window® ei poikkea ulkonäöltään, ominaisuuksiltaan tai asennettavuudeltaan tavallisesta ikkunasta ja se on helppo ja kustannustehokas tapa parantaa puhelinkuuluvuutta sisätiloissa.

Signal Window® on huoltovapaa eikä vaadi toimiakseen sähköä. Ominaisuus ei ole operaattorisidonnainen eli se toimii kaikkien puhelinoperaattoreiden liittymillä.

Signal Window® ei ole pelkästään matalaenergiataloihin suunnattu tuote. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kaikissa kohteissa parantamaan matkapuhelinsignaalien voimakkuutta nykytilanteessa ja tulevaisuuden muutoksien varalta, joissa ulkopuoliset tekijät voivat heikentää signaalitasoja.


Saatavuus mallisarjoittain.

Signal Window® -teknologiaominaisuus on saatavilla useimpiin Lammin Ikkuna Oy:n tuotteisiin. Ominaisuudella varustettujen ikkunoiden mitat, mallit, muodot, värisävyt, lasiosan energiatehokkuus, lasien turvaominaisuudet sekä muut lisäominaisuudet ja -varusteet valitaan tilauksittain ja tuotteittain kulloinkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.


lamminikkunattarjoaa.JPG

Perinteiset puu-ikkunat ovat vakiinnuttaneet asemaansa Lammin jo laajaan tuoteperheeseen, ja myönteistä palautetta on saatu käyttäjiltä ja valvonnoista. Lammilta löytyy ratkaisuja kantakaupungin arvokiinteistöihin, joissa tarvitaan perinteistä puuikkunaa, jossa ulkopuite tehdään valikoidusta tiivissyisestä puusta ja lasitus on ulkopuolelta ja perinteisesti kitillä. Ulkopuoli voidaan maalata myös öljymaalilla.

Niihin kiinteistöihin, joissa ei vaadita ”perinne-ikkunaa”, löytyy laadukkaat puu-alumiini-ikkuna ratkaisut. www.ikkunastudio.fi

Ja kaikkiin näihin ratkaisuihin on saatavilla laadukkaat ovet, tutustu ovistudioon osoitteessa www.ovistudio.fi/.

Lammin Ikkuna tarjoaa kokonaispalvelun suunnittelusta loppusiivoukseen. Saat takuulaadukkaasti sovitussa ajassa uusittua energiaa säästävät ikkunat ja ovet isännöimiisi taloihin (HALLINNOIMIISI KIINTEISTÖIHIN) ilman, että Sinun tarvitsee asiaa murehtia. Ensimmäisenä ikkunatehtaana olemme ottaneet käyttöön sähköisen projektiseurannan ja ilmoittelun, myös asukkaille.

Ja nyt voimme myös tarjota säätölaite LAMMIN EKO-AIR huollon ikkunoiden vaihdon yhteydessä.

”Saan, mitä tarvitsen!”

* Ikkunat ja ovet mittojen mukaan

* Huom ! Energiatehokkuuden huipulle on tullut Watti Eko plus, missä U-arvo <0,50 W/m²K

Kauttani saa myös metalliset porrashuoneiden ovet, alumiinista ja teräksestä. Sekä myös Me-Fa sarjapostilaatikot ja postilaatikot, samalla toimitusvarmuudella, ja myös asennettuna.

Toivotan kaikille hyvää Joulua!

Yhteistyöterveisin,
image001-2.jpg
Bjarne Öhman